Yerlikuyu'da çeşme atık suyu taşındı, çevresi düzenlendi
26 Ekim 2016

Sarıoğlan Belediyesi, dağınık olmasına karşın tüm yerleşim merkezlerine, halkın istediği ve beklediği hizmetleri imkanlar doğrultusunda götürmeye devam ediyor.
Yerlikuyu mahallesinde halkın çevresinde düzenleme istediği ve 'atık su daha sonra koku yapıyor, sinek üretiyor' şikayetlerine neden olduğu çeşme ile ilgili talepleri yerine getirdi. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın talimatı ile çeşmenin atık suyunun borular ile daha ilerideki araziye taşınması ve arka bölümünde atık suyun birikmesi ile oluşan yarı bataklık bölümde mıcırla sertleştirilerek küçük bir park alanı haline getirildi. Halkın istediği bu küçük hizmet bile bölgede yaşayan halk arasında memnunlukla karşılandı, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'a teşekkür edildi.