TBB'den Eskavatör desteği
30 Aralık 2021

Sarıoğlan Belediye Başkanımız Bekir Ayyıldırım’ın talepleri doğrultusunda uzun zamandır alınması yönünde uğraş verdiği ihtiyacımız olan Paletli Eskavatörü Türkiye Belediyeler Birliği yetkililerinden teslim aldık. Kumocağında yapılan kapasite artırma çalışmaları doğrultusunda üretim artışı sağlayacak olan Eskavatör ilçemize hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Bekir Ayyıldırım; “Türkiye Belediyeler Birliği ile görüşmelerimiz sonucu ihtiyacımız olan paletli eskavatörü teslim aldık. İlçemize hayırlı olsun. Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız sayın Mehmet Özhasekiye, MHP Genel Başkan Yardımcımız sayın Sadir Durmaza, Kayseri Milletvekilimiz ve MHP Genel Başkan Yardımcımız sayın İsmail Özdemir’e, Kayseri Milletvekilimiz sayın Baki Ersoy’a, MHP İl Başkanımız sayın Adnan İncetoprak’a, Ak Parti İl Başkanımız sayın Şaban Çopuroğlu’na ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.