ŞEHİT MEZARLARINDAKİ TÜRK BAYRAKLARI YENİLENDİ
16 Haziran 2016

Şehitler, gaziler, dul ve yetimler, sahipsizler, kimsesizler, camiler ve mezarlıklar konusunda hassas olan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın talimatı ile şehit mezarlarında bulunan Türk bayrakları yenileri ile değiştirildi.

Belediye ekipleri, sabah erken saatlerde Sarıoğlan merkezdeki mezardan başlayarak, şehit asker ve polislerin mezarlarının bulunduğu yerleri tek tek ziyaret etti. Belediye görevlisi, mezar başlarında bulunan, bazıları solmuş, yırtılmış, eskimiş olan tüm Türk bayraklarını yenileri ile değiştirerek, yeni ziyaretçiler içinde hazırladı. Belediye ekipleri önceki günlerde de, şehit mezarlarının çevresinde ot ve temizlik çalışması yapmıştı.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, şehit ve gazilere her zaman minnet ve şükran borçlu olduklarını tekrarladı. 'Şehit ve gazilerimiz ile yakınlarını unutmamız mümkün değil' diyen başkan Yıldız, bu konuda daha çok toplumsal duyarlılıkta istedi.