Sarıoğlan ve Palas, Kadın ve Gençlik Merkezleri tamamlandı
4 Nisan 2017

Kayseri’de, başkan Ali Osman Yıldız’ın büyük çabası ile Büyükşehir Belediyesi tarafından sadece, bir ilçede sadece iki mahalleye Kadın ve Gençlik Merkezinin yapıldığı Sarıoğlan’daki, bu iki merkez tamamlandı. Tamamlanan bu iki merkezde başkan yardımcısı Nuri Bakır ve bazı birim amirleri ile inceleme yapan başkan Ali Osman Yıldız, merkezin yanında bulunan çok amaçlı spor sahasına ve zemine baktı. Ardından merkezin çevre düzenlemelerine ve eksiklerin giderilmesi konusunda talimatlar verdi. Langırt'ı birim amirleri ile ilk oynadı. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'toplu açılış' ile açılan Kadın ve Gençlik merkezlerinin önümüzdeki günlerde ilçeye özgü törenle açılacağını belirterek 'Herkese şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun' dedi.