SARIOĞLAN DA ŞEHİT MEZARLARINA BAKIM-ONARIM-YEŞİLLENDİRME
13 Haziran 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız?ın en hassas olduğu şehitler ve mezarlıkların bakım-onarım ve mezar çevrelerinin yeşillendirilmesi çalışmaları periyodik olarak devam ediyor. Belediye ekipleri şu günlerde, ilçe sınırlarındaki mezarlıklarda bulunan şehitlerin mezarları başındaki Türk bayrağından, mezar çevrelerine kadar bakım-onarım yaparken, büyüyen otları temizliyor ve yeni fidanlar dikiyor.
??Türk İslam inanışına göre ?şehitler nurlanmış, gazileri onurlandırılmış? bir milletiz. Vatanımıza göz dikenleri denize döken, dosta güven düşmana korku salan, bu uğurda gerekirse canını, kanını gözünü kırpmadan veren tüm güvenlik güçlerimizi ve diğer şehitlerimizi unutmamız mümkün değil? diyen Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, şehit ailelerinin yalnız bırakılmamasını önerdi. Başkan Yıldız ?Vatan, millet, devlet için canını verenleri unutmamız mümkün değil. Her zaman onlara minnet ve vefa borcumuz var” dedi.