PALAS GİRİŞİNDE KAZA: 1 ÖLÜ 5 YARALI
3 Temmuz 2016

Sarıoğlan'da takla atan otomobilde 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kazada yaşamını yitiren vatandaşa Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dilerken, bayram ve tatili nedeniyle yola çıkanların daha dikkatli araç kullanmalarını önerdi. Ş.Ş. idaresindeki 06 FB 4912 plakalı otomobil, Kayseri-Sivas karayolu Palas Mahallesinde girişinde lastiğinin patlaması sonucu takla atarak önce orta refüje ardından karşı şerite geçerek seyir halindeki G.Ç. yönetimindeki 38 SD 447 plakalı otomobile çarparak takla attı. Kazada, Ş.Ş., S.A.(38), E.G.A. (42), A.Ç., G.Ç. ve M.B. (33) yaralandı. Hastanaye kaldırılan yaralılardan Murtaza Bal tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.