MUHTARLAR İLE İSTİŞARE TOPLANTISI..
3 Ekim 2017

Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut'u makamında, KCETAŞ Tüketici Operasyonları ve İnsan Kaynakları Direktörü Karabey Memmun, Şebeke İşletme Müdürü Mustafa Öztekin, Bilgi Teknolojileri Müdürü Engin Özkan, Elektrik Piyasası Saha Operasyonları Müdürü Turgay Güneş ve Sarıoğlan İlçe İşletme Şefi Ali Kılıç ziyaret etti. Ziyaretin ardından Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezin de Muhtarlar ile bir araya gelerek mahallelerin elektrik sorunları hakkında istişare toplantısı yapıldı.Toplantı da elektrik abone işlemleri ve diğer elektrik sorunları muhtarlar ile birebir istişare edilerek talepler doğrultusunda hizmetin aksamayacağı sözü verildi.Toplantının ardından Kadın ve Gençlik Merkezi misafirlere tanıtıldı.