İŞ KAZASI GEÇİREN 5 İŞÇİYİ BAŞKAN YILDIZ YALNIZ BIRAKMADI..
21 Haziran 2016

Kayseri'de bir binada ısı yalıtımı yapılan asansörlü iskelenin yere düşmesi sonucu Palaslı 8 işçiden 5'i yaralandı. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, olayı haber alır almaz, işçilerin tedavi altına alındığı hastanelere giderek hem yardımcı oldu hem de 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.
Melikgazi İlçesi İldem Fatih mahallesi Saffet Arıkan Bedük Caddesi Servet Sokak üzerindeki bir binada meydana gelen olayda, 10 katlı bir apartmanın dış cephesinde ısı yalıtımı yapan Palaslı işçilerin içinde bulunduğu ve çıktıkları iskele, henüz bilinmeyen bir nedenle 7'inci kattan itibaren çöktü. İskelenin üstünde bulunan 5 işçi, yere düşerek yaralandı. Yaralanan işçiler çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayı duyar duymaz hastanelere koşan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, hem işçilere yardımcı oldu moral verdi hemde ailelerine 'geçmiş olsun' dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.