DİN ADAMLARI İÇİN 'UYGULAMA MESCİDİ' AÇILDI
13 Aralık 2016

Sarıoğlan'da, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın da desteği ile din adamlarının eğitiminde kullanılmak üzere 'uygulama mescidi' düzenlemesi yapılarak açıldı. Palas mahallesinde, Palas İmam Hatip Ortaoklu bünyesinde yapılan mescidin açılış törenine ilçe Kaymakamı Hasan Doğan, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilçe Müftüsü Necmettin Saydan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Tunç, Halk eğitim Merkezi Müdürü Metin Güntay, öğretmenler, din adamları ve davetliler katıldı. İlçe Müftüsü Necmettin Saydan, bu mescidin din adamlarının uygulamasında çok önemli ve yararlı olduğunu belirttti. Daha sonra ilçe Kaymakamı Doğan ve başkan Yıldız'ın da katılımı ile 'Hayırlı, uğurlu olsun' denilerek dualar eşliğinde 'uygulama mescidi' açıldı.