Darbenin Durdurulmasına "Şükür Kurbanı" kesildi, Pilavı yendi
31 Temmuz 2016

Sarıoğlan ilçesinde Darbenin durdurulması dolayısı ile "Şükür Kurbanı" kesildi. Kesilen kurbanın eti ile pilav yapılarak dağıtıldı.Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız; "15 Temmuz Darbesi, demokrasimize ve milletimize yapılmış hayince bir girişimdi. Ortaya çıkan olaylar gün yüzüne çıktıkça, yapılan girişimin vatan hayinliğine, kendi vatandaşına kurşun sıkmaya, meclisini bombalamaya ve daha bizim içimize sindiremediğimiz bir çok olaya tevessül etmeleri bizleri derinden yaralamıştır. Bizde içimize yerleşmiş bu vatan hayinlerini görünce ve ülkeye verdikleri, verecekleri zararları düşününce ne kadar ucuz kurtardığımıza şükrediyoruz. İlk olarak cenabı mevlamın izni ile sonrada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın sokaklara, meydanlara çıkın çağrısına, halkımızın karşılık vermesiyle, bu hayinler istedikleri emellerine kavuşamamış, oyunları bozulmuştur. Yıllardır içimize çömeklenmiş bizim ekmeğimizi yiyen caniler, bizim vergilerimizle alınan silahlarımızla bizleri vurmaya kalkışıyor. Bu vesile ile bunlarında tez zaman da temizlenecekleri için de şükrediyoruz. Kesilen Kurbanlarımızın, yapılan dualarımızın kabul olmasını ve bu hayinlerin ülkemizde emellerine ulaşamamalarını diliyorum. Bizi meydanlarımızda yanlız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz bozulmasın emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Afiyet olsun " dedi.