BAYRAM, GURBETÇİ VE TURİSTLER İÇİN GENEL TEMİZLİK..
1 Temmuz 2016

Ramazan Bayramı öncesi Kayseri?nin Sarıoğlan ilçesinde özellikle mezarlıklar, yollar, orta refujlar, park ve bahçelerde ot ve genel temizlik yapıldı. Hem bayram gurbetçiler hemde yerli ve yabancı turistler için gerçekleştirilen temizlik dikkat çekti.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın talimatı ile ilçe bayrama hazırlandı. Bu çerçevede ilçe genelindeki tüm mezarlıklarda ot temizliği, grayder, ot ve yonca biçme makinesi ve tırpanla tamamlandı. Araç ve yaya yolları, orta refujlar ile yol kenarları da belediye ekiplerince temizlendi. Belediye ekipleri son olarak Sarıoğlan ilçe Mezarlığı'nda, daha önce yarım kalan ot temizliğini gerçekleştirdi.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, mezarlıkların yanı sıra tüm cadde, sokak, bulvar, orta refuj, yol kenarları ve yaya yollarındaki ot temizliğinin de tamamlanma aşamasına geldiğini, ot temizliğinin kolay olmadığını da açıkladı.