BAŞKAN YILDIZ'IN GİRİŞİMİ 'HİZMETİ AYAĞA GETİRDİ'
22 Şubat 2017

Göreve gelmeden önce hızla kan kaybeden, nüfusu azalan Sarıoğlan'ın 'örnek ve model' olması için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın girişimleri bir bir karşılık bulmaya başladı.
Halkın en çok sıkıntı çektiği banka şubesi ve ATM'lerinin olmamasına karşı girişimlerde bulunan ve ilgili banka ve kurumlarla temas kuran başkan Yıldız'ın girişimleri ile ilk olarak Ziraat Bankası Palas'a ATM getirdi. Sonra PTT ajenteliğinin açılması kabul edildi. Son olarakta, vatandaşların talep ettiği özel bir bankanın ATM'si ilçe merkezinde Belediyenin eski girişine getirilerek kondu. Bu ATM'de ilçedeki Ziraat Bankası, PTT, KASKİ-KCETAŞ-Kayserigaz ATM'sinden sonra dördüncü oldu.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bu tip hizmetlerin halkın ayağına gelmesi ile ilçenin dahada canlanacağını, bir kısım para çekme ve ödeme işlemlerinin daha hızlı ve yerinde yapılacağına dikkat çekti. Başkan Yıldız 'Sarıoğlan'ın ileri de cazibe yaşam merkezi olması için çalışıyoruz' dedi.