Başkan Yıldız'ın çabası ile Palas'a Ziraat Bankası ATMS'si kondu
26 Aralık 2016

Hinterland yasasından sonra kamu bankalarındaki düzenleme ile beldelerden kaldırılan banka ve ATM'leri, halkın büyük talebine karşın 'yetersiz işlem' nedeniyle çözümlenemiyordu. Sarıoğlan ve çevresinde en fazla nüfusa sahip olan Palas mahallesindeki bu eksikliğin giderilmesi için Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Ziraat Bankası Bölge yöneticisi Nuh Mehmet Kolukısa ile görüştü. Kolukısa'nın girişimleri ile Palas mahallesine Bankanın gereksinim duyulan ATM'si eski belediye binası ile en hareketli yer olan belediye parkının girişine kondu. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bu konudaki talebe olumlu yanıt vererek ATM'nin konmasına yardımcı olan Ziraat Bankası Bölge yöneticisi Nuh Mehmet Kolukısa'ya teşekkür etti. Başkan Yıldız "Bir çok vatandaşımız ve gençler, basit işlemler için bile ya ilçe merkezine ya da Kayseri'ye gidip geliyordu. Şimdi bu ATM'nin konması ile sorun çözülecek" dedi.
Bu haber 2077 kez okundu.