BAŞKAN YILDIZ?DAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI?
1 Temmuz 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yıldız?ın mesajı şöyle.

??Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini en derinden hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız özellikli günlerdir. Fakat bu kutlu günlerin gereği olarak barış ve kardeşlik binasının tesis edilmesi gerekirken, dünyamızın pek çok yerinde kardeş kanı akıtılmakta, milyonlarca insan zulme uğramaktadır. Şüphesiz, bu istisnai günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, evrensel dostluk ve barış mesajlarını çok iyi idrak etmeli, hayatımızın her anında yaygınlaştırmalıyız. Bu günlerde fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, hasta, yaşlı, yetim, öksüz, kimsesiz kardeşlerimizi ihmal etmemeli, kapılarını çalmalı, kendileriyle hemhal olmanın onlar için çok büyük bir saadet olduğunu unutmamalıyız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, tüm Sarıoğlanlıların, aziz Türk milletinin, bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı?nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum.?