HABERLER
Header Resmi
Başkan Yıldız, Yaz Kız Kuran kursu Öğrencilerinin Programında
16 Ağustos 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Çiftlik yaz kız Kuran kursu öğrencilerinin düzenlemiş olduğu Kuran Dinletisi ve kermes programına katıldı. Sarıoğlan ilçe Müftüsü Necmettin Saydan ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Tatlı, vatandaşlar ve davetlilerinde katıldığı toplantıda, çocukların Kuran öğrenme, hevesi, okuma heyecanı ve hırsı karşısında duygulanan başkan Ali Osman Yıldız şunları söyledi.

"Kuran okumayı öğrenen çocuklarımız ileride bilinçli birer birey ve dinini iyi bir şekilde öğrenen anne olacak. Kendi çocuklarını daha bilinçli bir şekilde yetiştirecektir. Burada bu öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen tüm eğitmenlerimize, hocalarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu çocuklarımız gelecekte bizim ve ülkemizin umudu olarak yetişecek, ülkesine, devletine bağlı olarak dini inançlarının gereklerini en iyi şekilde öğreneceklerdir". dedi
Programda Şehitlerimiz için dualar edildi, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Kız Kuran kursu öğrencilerinin kuranı kerim tilaveti, ilahiler ve çeşitli gösterileri dikkat çekti. Daha sonra öğrencilerin ve velilerinin hazırlamış olduğu kermes düzenlenerek program son buldu.

Bu haber 2131 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör