BAŞKAN YILDIZ, KAZAYI DUYUNCA YOL KAVŞAĞINA KOŞTU..
26 Temmuz 2016

İnsan sağlığı ve canı üzerinde çok hassas olan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, son olarak Kayseri-Sivas karayolu ilçe girişinde meydana gelen kazayı duyar duymaz olay yerine koştu. K.B.yönetimindeki 58 M 8281 plakalı yolcu minübüsü, İ.Ö. kullandığı 50 SN 763 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, minibüsteki 5 kişi yaralandı. Kazada 5 kişinin hafif yaralanması ile rahat bir nefes alan başkan Yıldız, sürücülere ve yolculara 'geçmiş olsun' dedi ve yaralıların hastaneye sevk edilmesine kadar bekledi. Başkan Yıldız, istenmedik ve beklenmedik bu tip kazaların olmaması için ellerinden gelen ne varsa yaptıklarını ve bundan sonrada yapacaklarını belirterek 'Her türlü hizmet insan sağlığı ve canı için. Kimsenin burnunun kanamasını istemeyiz" diye konuştu.