HABERLER
Header Resmi
Başkan Yıldız, ilçe Garnizon Komutanının veda yemeğine katıldı
1 Temmuz 2016

Sarıoğlan'da yaklaşık üç yıldır Garnizon Komutanı ve ilçe jandarma Bölük komutanlığı görevini başarı ile yürütmekte olan Üsteğmen Alpaslan Bostancı başka bir göreve atandı. İlçe protokolununda katılımı ile Bostancı onuruna veda niteliğinde bir iftar yemeği verildi.
Yemekte bir konuşyma yapan Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, üç yıllık sürede uyum içinde çalıştıklarına dikkat çekerek "Kendisi her zaman çalışkandı ve onurlu bir Türk subayı olarak aramızdan ayrılıyor. Bugün bir mesai arkadaşımdan ayrılmanın ötesinde bir dostumdan ayrılmanın burukluğu içerisindeyim. İlçemizde yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarılar diliyorum' derken Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'da, güvenlik güçlerinin önemine vurgu yaptı. Yıldız'da, Bostancı'ya yeni görevinde başarılar diledi.
Son atamalarda başka bir göreve atanan Üsteğmen Alpaslan Bostancı'da, görev yaptığı süre içindeki çalışma arkadaşlarına, protokol üyelerine, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine uyumlu çalışmaları, kendisine destek olmaları nedeniyle içten teşekkür ederek, tüm Sarıoğlan halkına ve ilçede yaşayanlara saygı ve sevgilerini gönderdi.
Konuşmaların ardından ilçe Kaymakamı Hasan Doğan ve Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız Temmuz ayı atamaları ile görev yerleri değişen Üsteğmen Alparslan Bostancı?ya ve Uzman Çavuş Soner Ünlü?ye plaket ve hediye takdim etti.

Bu haber 1872 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör