BAŞKAN YILDIZ DAN, EMNİYETE SALDIRIYA KINAMA VE TAZİYE..
15 Ağustos 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Diyarbakır-Mardin ve Batman karayolu Üçyol mevkiindeki Murat Uçar Bölge Trafik Amirliği'ne teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı araçla saldırıyı lanetledi ve sert dille kınadı. Saldırıda 4'ü polis biri çocuk toplam 7 kişi şehit olurken, 5'i polis 21 kişi de yaralandı. Her türlü terörü lanetleyen ve kınayan başkan Yıldız, teröre destek veren ve destekleyenlerinde beter olması ve aynı acıları yaşamaları için Allah'a yalvardıklarını açıkladı. Başkan Yıldız, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dilerken 'Bu vatanı ve milleti hiç kimse bölemez, parçalayamaz. Tarihten biraz ders alsınlar, artık Türk devleti ve milletinden utansınlar" dedi.