HABERLER
Header Resmi
BAŞKAN YILDIZ, AK PARTİ 3. GENEL BAŞKANLIK SEÇİMİNDE..
22 Mayıs 2016

AK Parti, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ardından 3. genel başkanını bugün yapılacak olağanüstü kongrede seçecek. Aralarında Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız?ın ve belediye meclis üyesi Yusuf Akbulut'un da bulunduğu partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren kongrenin yapılacağı Ankara Arena Spor Salonu'nu doldurdu. Binali Yıldırım, salona eşi Semiha Yıldırım'ın duası ile girdi. Görevini bırakacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu da daha sonra salona geldi. Ahmet Davutoğlu da tıpkı Binali Yıldırım gibi coşkulu bir şekilde karşılandı. Davutoğlu daha sonra partililere karanfil dağıttı.
Kongre başlamadan en büyük heyecan Recep Tayyip Erdoğan şarkısıyla yaşandı. Salonu dolduran herkes daha önce seçimlerde de çalınan Dombıra isimli şarkıyı ayakta söylerken 'Yeniden tarih yazmaya söyle var mısın', 'Vatana selam, cihana selam' şarkıları salonun en sık çalınan şarkıları oldu. Kongrenin ana teması 'Kutlu Yürüyüşe Devam.' Yıldırım'ın konuşmasında yeni yol haritası, vaatler ve yeni reformlara ilişkin açıklamalar yapacak. Salonda "Erzincan'a Can, Türkiye'ye Heyecan Geldi" pankartı dikkat çekti.
Binali Yıldırım, kendisine verilecek hükümet kurma görevinin hazırlıklarına hız verdi.
65'inci Hükümet'in farkı, öncelikle hükümet programında görülecek. Metinde üç başlıkta önemli değişiklik olacak. Üreterek büyüyen Türkiye, Başkanlığa güçlü vurgu, yargı reformu, enflasyonla mücadele ve sürpriz projeler.

Bu haber 1516 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör