HABERLER
Header Resmi
Başkan yıldız, hiç kimse halktan ve hesap vermekten korkmamalı..
7 Şubat 2017

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, göreve geldiği 30 Mart 2014’ten bu güne ‘nasıl bir belediye aldığını, bugün nereye getirdiğini, görev sonuna kadarda neler yapacağını son belediye meclis toplantısında anlatırken  ‘Hiç kimse halktan ve hesap vermekten korkmamalı. Hizmet etmek için risk alıyorsam, bunda tek suçlu benim. Ben bu göreve oturmak için değil hizmet etmek için geldim. Halkımızda beni bunun için getirdi” dedi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Şubat ayı Belediye Meclis toplantısını  ‘Halka da ne yaptık, neler yapacağız, ne durumdayız’ı anlatmak ve hesap vermek için mahallelerde yapalım. Son nüfus verilerine göre Palas’tan başlayarak diğerlerinde devam edelim. Hem halkımız Meclis kararlarının nasıl alındığını, gündeminde neler olduğunu da görsün. Daha sonra halk toplantısı ile devam ederiz’ önerisinde bulundu. Buna bir gurup belediye Meclis üyesi  ‘Palas’ta yapılırsa katılmayız’ diye karşı çıkınca toplantı, halkın katılımı ile Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, göreve geldiği günden bu güne belediye meclis üyeleri ile tam bir uyum içinde çalıştıklarına dikkat çekerek şunları söyledi.

“Ben bugüne kadar kimseyi kırmadım. Neden bir gurup arkadaş bu toplantının Palas’ta yapılmasına karşı çıktı. Sarıoğlan’da en fazla nüfus ve seçmene sahip olan yerden başlayarak, diğerleri ile devam edecektik. Bugün Cumhurbaşkanından, Başbakan’a, Bakanlardan Valilere kadar herkes halkın içinde olmak için yarışırken, bu bir gurup arkadaşın böyle tavrını kınıyorum. Halktan korkan, kaçan bir parti, partili ve onun adına seçilmiş biri olamaz. Herkes halk için burada. ‘Ben oraya gitmem, orada toplantıya katılmam’ deme lüksüne sahip değil. Bu halkı küçümsemek, kendilerini halkın üzerinde görmektir. Böyle bir gurup kararı da alınamaz. Bundan dolayı disipline verilecek ve dışlanacaksa korkmasınlar. Dışlayanlara halk seçimde gereken dersi verir. Ben partiden istifa ettim de ne oldu. Hizmet mi durdu? Sarıoğlan sınırlarında seçim öncesi ne söz verdiysem hepsini yaptım, yapıyorum ve daha fazlasını yapacağım. Bu konuda ben risk almaktan korkmam. Eğer arkadaşlar bu suça ortak oluruz korkusu yaşıyorlarsa zaten ben her zaman diyorum. Yapılan hizmetler için tek suçlu varsa o da benim. Bunu her ortamda söylüyorum’ dedi.

Daha sonra saygı duruşu ile başlayan Belediye Meclis toplantısında, 7 asıl, 4 yedek madde görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

Bu haber 1551 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör