Başkan Bekir Ayyıldırım Muhtarlarla Toplantı yaptı
27 Haziran 2019

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım 27 Mahalle muhtarıyla toplantı gerçekleştirdi. Muhtarları hem dinledi, hem çözüm üretti. Başkan Bekir Ayyıldırım "Mahallelerimizin genel sorunlarını zaten biliyoruz. Biz tüm bölgemizde adım atmadığımız yer bırakmadık. Muhtarlarımızla biraraya gelmemizdeki gayemiz. Yapacağımız çalışmaları daha ayrıntılı bir şekilde istişare ederek ele almak ve birlikte çözüm süreçlerine katkıda bulunmak açısından bu tür toplantıları önemsiyoruz. Elimizden geldigincede düzenli olarak yapmayı da planlıyoruz. Topyekün hareket ederek koordineli olarak yaptığımız zaman hem daha verimli işler çıkarırız, hemde tasarruf sağlarız. Planlı çalışarak halledemeyeceğimiz hiç bir işimiz olmaz. Sizlerdende bu çalışmalarımıza katkıda bulunmanızı bekliyorum."dedi.