Asfalt Hazırlıkları
6 Temmuz 2017

Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut göreve geldikten sonra, ilçeyi ziyarete gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile görüşmelerinde, asfalt konusundaki almış olduğu yardım desteğinin meyvelerini almaya başladık. Bakarcak mahallesinde şehir stadyumun orada asfalt şantiyesi kuruluyor. Bu sayede ilçe genelinde gerekli asfalt malzemesi hızlı bir şekilde temin edilerek, ihtiyaç olunan yerlerin tespitinden sonra, 10.uncu aya kadar asfaltlama çalışmaları devam edecektir. Devam edecek çalışmalarımız esnasında asfalt çalışması yapacağımız alanların tarım alet ve makinaları tarafından kapatılmaması konusunda vatandaşlarımızın hassas davranması ve ekiplere yardımcı olunması önemle bildirilir.