Ihaleler
Header Resmi
300000 litre Motorin 10000 litre Benzin Alim Ihalesi
İhale Başlangıç Tarihi : 20 Kasım 2023    İhale Bitiş Tarihi : 11 Aralık 2023

SARIOGLAN BELEDIYE BASKANLIGI

300000 LITRE MOTORIN (DIGER) VE 10000 LITRE BENZIN mal alimi 4734 sayili Kamu Ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre açik ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alinacaktir.  Ihaleye iliskin ayrintili bilgiler asagida yer almaktadir:
IKN:2023/1299061
1-Idarenin
a) Adi:SARIOGLAN BELEDIYE BASKANLIGI
b) Adresi:SENYURT MAHALLESI MEHMET ÖZHASEKI CADDESI NO :8 38820 SARIOGLAN/KAYSERI
c) Telefon ve faks numarasi:3528112050 - 3528112186
ç) Ihale dokümaninin görülebilecegi ve e-imza kullanilarak indirilebilecegi internet sayfasi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Ihale konusu mal alimin
a) Adi:300000 LITRE MOTORIN (DIGER) VE 10000 LITRE BENZIN
b) Niteligi, türü ve miktari:
300.000 LT. MOTORIN (DIGER) 10.000 LT. BENZIN
Ayrintili bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümani içinde bulunan idari sartnameden ulasilabilir.
c) Yapilacagi/teslim edilecegi yer:SARIOGLAN BELEDIYESI KADEME BINASI VE SARIOGLAN ILÇE SINIRLARI IÇERISINDE YER ALAN YÜKLENICI TARAFINDAN BELIRLENMIS AKARYAKIT ISTASYONLARI
ç) Süresi/teslim tarihi:IDARE TARFINDAN ÜRÜNLER IHTIYACA GÖRE PEYDER PEYI ALINACAKTIR. YÜKLENICI ÜRÜNÜ SARIOGLAN BELEDIYESI KADEME BINASINA TESLIM EDILECEGI GIBI, SARIOGLAN ILÇE SINIRLARI IÇERISINDE YÜKLENICI TARAFINDAN BELIRLENMIS AKARYAKIT ISTASYONLARINDAN DA ALINABILECEKTIR. ÜRÜNÜN TESLIM SEKLINE TAMAMIYLE IHTIYACA GÖRE IDARE KARAR VERECEKTIR. EGER YÜKLENICI SARIOGLAN ILÇE SINIRLARI IÇERISINDE HERHANGI BIR AKARYAKIT ISTASYONU BELIRLEMEZ ISE IDARENIN TALEBINDEN EN FAZLA 1 GÜN SONRA SARIOGLAN BELEDIYESI KADEME BINASINA ÜRÜNÜ TESLIM ETMEKLE YÜKÜMLÜDÜR.
d) Ise baslama tarihi:. Sözlesme taraflarca imzalandigi tarihte yürürlüge girer

3-Ihalenin
a) Ihale (son teklif verme) tarih ve saati:13.12.2023 - 11:00
b) Ihale komisyonunun toplanti yeri (e-tekliflerin açilacagi adres):SENYURT MAHALLESI MEHEMET ÖZHASEKI CADDESI NO: SARIOGLAN/KAYSERI (BELEDIYE TOPLANTI SALONU)

4. Ihaleye katilabilme sartlari ve istenilen belgeler ile yeterlik degerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. Isteklilerin ihaleye katilabilmeleri için asagida sayilan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat disi unsurlara iliskin bilgileri e-teklifleri kapsaminda beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. Ihale konusu malin satis faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat geregince alinmasi zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine iliskin bilgiler:

5015 sayili Petrol Piyasasi Kanunu ve ilgili mevzuati uyarinca,

-Istekli bir Akaryakit Dagitim ve Pazarlama Kurulusu ise ;Enerji Piyasasi Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafindan verilmis ve is bitim tarihine kadar geçerliligi olan teklif sahibinin akaryakit dagitim ve pazarlama kurulusu oldugunu gösteren belgeyi,
-Istekli bir Akaryakit Dagitim ve Pazarlama Kurulusunun bayisi ise; teklif sahibinin bayisi oldugu kurulustan verilmis ve is bitim tarihine kadar geçerliligi olan akaryakit dagitim ve pazarlama kurulusunun bayisi olduguna dair bayilik yazisi ve bayilik sözlesmesini,
Isteklilerin yukarida sayilan belgelerden,kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunmalari yeterli kabul edilir.

Yukaridaki belirtilen belgeler Yeterlilik Bilgileri Tablosuna yazilmak suretiyle beyan edilecek olup, ihale karari degerlendirme asamasinda belgeler  idare tarafindan en avantajli 1. ve 2. isteklilerden istenecektir. Bu belgenin ihale saatinden önce EKAP üzerinden e-teklif dosyasi olusturulurken Yeterlilik Bilgileri Tablosu belge ismi yazilmak suretiyle beyan edilmemesi halinde teklif degerlendirme disi birakilacagindan isteklilerin bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili oldugunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kisilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklik oranlarina (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularina iliskin bilgiler idarece EKAP’tan alinir.
4.1.3. Sekli ve içerigi Idari Sartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Sekli ve içerigi Idari Sartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 Ihale konusu alimin tamami veya bir kismi alt yüklenicilere yaptirilamaz.
4.1.6 Tüzel kisi tarafindan is deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kisiligin yarisindan fazla hissesine sahip ortagina ait olmasi halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi veya yeminli mali müsavir ya da serbest muhasebeci mali müsavir veya noter tarafindan ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendigi tarihten geriye dogru son bir yildir kesintisiz olarak bu sartin korundugunu gösteren belgeye iliskin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterlige iliskin belgeler ve bu belgelerin tasimasi gereken kriterler:
Idare tarafindan ekonomik ve mali yeterlige iliskin kriter belirtilmemistir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterlige iliskin belgeler ve bu belgelerin tasimasi gereken kriterler:
4.3.1. Is deneyimini gösteren belgelere iliskin bilgiler:
Son bes yil içinde bedel içeren bir sözlesme kapsaminda kesin kabul islemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranindan az olmamak üzere ihale konusu is veya benzer islere iliskin is deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.4. Bu ihalede benzer is olarak kabul edilecek isler:
4.4.1.

Her türlü akaryakit (kursunlu-kursunsuz benzin, motorin, euro diesel vb.) satis isi benzer is olarak kabul edilecektir.


5. Ekonomik açidan en avantajli teklif sadece fiyat esasina göre belirlenecektir.

6. Ihaleye sadece yerli istekliler katilabilecektir.

7. Ihale dokümani EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanlarin, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanini indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazirlandiktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife iliskin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. Istekliler tekliflerini, her bir is kaleminin miktari ile bu is kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarin çarpimi sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat seklinde verilecektir. Ihale sonucunda, üzerine ihale yapilan istekli ile birim fiyat sözlesme imzalanacaktir.


10. Bu ihalede, isin tamami için teklif verilecektir.

11. Istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapilmayacaktir.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 365 (ÜçyüzAltmisBes) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diger hususlar:
Teklif fiyati ihale komisyonu tarafindan asiri düsük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açiklama istenecektir.

Güncel Ihalelerimiz
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör