Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezinde Öğretmenler Günü Program
26 Kasım 2017

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik merkezinde, Sarıoğlan Milli Eğitim Müdürlüğünce Öğretmenler gününe özel program düzenlendi. Programa Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Gül, Milli Eğitim Müdürü Erdal Tunç, Savcımızın Ordudan gelen Misafirleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Çevre Halkı ve davetliler katıldı. Program Kayseri yöresine özgün müzikler eşliğinde sürdü. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Başkan Akbulut, sözlerinde Öğretmenlerin gelecek nesillere aktardığı roller ve yetiştirdikleri nesillerin önemini vurguladı. Program Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Tuncun seslendirdiği türkü ve Gençlik Merkezimizin ikramları ile sona erdi. Başkan Akbulut, Programı düzenleyen emeği geçen herkese teşekkür etti.