SARIOĞLAN BELEDİYESİ GES PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
15 Ekim 2021

Sarıoğlan Belediyesi GES Güneş Enerjisi Projesi Başkan Bekir Ayyıldırım’ın azimli çalışmaları sonucu yapılmaya başlandı. 2019 yılında yer teğmini yapılan proje çeşitli sebeplerden ve maliyetlerin artmasından dolayı gecikme ile yapılmasına başlandı. 1.306,8 kWp/990kWe kurulu gücünde yapılacak olan Güneş Enerji Projesi ile ilçemiz Yeşil Enerji Merkezi haline gelmiştir. Bu proje belediyemizin enerji giderlerini karşılaması ve istihdam yaratması açısından önemli olduğunu bildiren Başkan Bekir Ayyıldırım “Bu yatırımın Üzerinde çalıştığımız diğer istihdam yaratacak projelerimizin hayata geçirilmesine vesile olmasını temenni ediyor. Bu aşamaya getirilmesinde bizlere destek olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize Hayırlı olsun.”dedi.