Personel Limited Şirketi Kurum Dışı Personel Alımı Mülakat Sonuçları

SINAV SONUÇ KARARI
KARAR NO: 2019/1
KARAR TARİHİ: 22.08.2019

Sarıoğlan Belediyesi Personele Limited Şirketin 22.08.2019 tarih, 2327 sayılı, Kurum Dışı İşçi Alım mülakatı konulu yazıya istinaden 22.08.2019 tarih saat 10:00’da belediye meclis toplantı salonunda komisyon üyelerin tam teşekkül etmesi ile birlikte komisyon başkanın başkanlığında toplanındı. Belediyemiz bünyesinde kurulan hissesinin tamamı belediyemize ait olan Sarıoğlan Belediye Başkanlığı Personel Limited Şirketine 3 adet şoför alımı için yapılan sözlü ve uygulamalı mülakat sonucunda mülakata katılan Ufuk SÖYLEMEZ’e aritmetik ortalaması 76 (yetmişaltı) ,Doğan CERAN’e 77(yetmişyedi) ve Mehmet KOÇER’e 79 (yetmişdokuz) puan alarak başarı olduğu komisyonumuzca oy birliğiyle kara verilmiştir. İş bu karar gereğinin yapılması için Sarıoğlan Belediyesi Personel Limited Şirketine resmi müzekkere ile gönderilmek üzere sınav komisyonu başkanlığına teslim edilmiştir.