Kilitli parke tesislerine TSE uygunluk belgesi verildi
19 Ekim 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın göreve geldiği 30 Mart 2014'te kurulmasına karar vererek, halkın cadde-sokaklarda çamurdan kurtarılması projesi olan 'kilitli parke tesisleri'ne Türk Standartlar enstitisü (TSE) tarafından 'uygunluk belgesi' verildi. Bu belgeyi almanın oldukça zor olduğuna dikkat çeken Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kilitli parke üretimi ve kalitesi konusunda bile kendisini ve belediyeyi yıpratmak isteyenlere bunun 'en güzel tokat gibi' belge olduğunun altını çizdi. Başkan Yıldız şunları söyledi. "Bu tesis sayesinde Sarıoğlan ve tüm yerleşim merkezleri bugüne kadar hayal bile edemediği önemli bir hizmeti aldı. Bu yeter mi elbette yetmez. Ama imkanlarımız ve gücümüz imkanında değil daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Ancak bu tesisi yaptıktan ve yollara döşemeye başladığımızda bile bazıları art niyetli bizi yıpratmaya çalıştı. Bu kişileri pek ciddiye almadık. Ama ister istemez moralimizi bozdu. Şimdi bu konuda bizleri yıpratmak isteyenler bu belge karşısında ne diyecek? Artık dedikodu yapmayı, yıpratmayı bıraksınlar. Kaybeden elbetteki Sarıoğlan ilçesi ve bu sınırlarda yaşayan insanlar oluyor. Sarıoğlan'da yaşayanlarda bunu elbette hak etmiyor. İsteğim, bu art niyetli kişilere artık hiç kimsenin fırsat vermemesi" dedi.