Kilitli parke çalışmalarına Ömürlü'de devam
24 Ağustos 2016

Sarıoğlan'da havaların ısınmasıyla başlatılan 'kilitli parke, yama, asfalt, fidan dikimi, ot biçme, bordür döşemesi, temizlik gibi çalışmalar Sonbahar yaklaşırken yoğunlaşarak devam ediyor. Sarıoğlan Belediyesi ekipleri şu günlerde Ömürlü mahallesinde kilitli parke çalışması yapıyor.
Sarıoğlan Belediye başkanı Ali Osman Yıldız; "Mahallelerimizin sorunlarını biz yerinde incelemelerimiz sonucu saptamıştık. Ömürlü mahalle muhtarımız Atilla Bozkurt'un da talep ettiği yolun planlamasının yapılması ile gerekli çalışmaları başlattık. Buraya 2 bin metre kilitli parke döşenmesi ve tamiratı ile mevcutta bozulmuş yerlerinde tamiratları yapıldı. Fen işleri ekiplerimiz tüm mahallelerimizde gerek tamiratlar gerekse yeni çalışma alanlarının hazırlanması için çalışmaktadır" dedi.