Kayseri bir şehit daha verdi. Başkan Yıldız'dan taziye..
24 Eylül 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Malak mahallesinden uzman çavuş Arda Şen’e Allah'tan rahmet, ailesine sabır, yaralılara acil şifalar diledi.Başkan Yıldız, terörün artık kökünün tamamen kazınması, annelerin ağlamaması, eşlerin dul, çocukların yetim, bu konuda mücadele verenlerin genç yaşta sakat kalmamasını dilerken, herkesin Devletine, Milletine, vatanına, bayrağına, ezanına, toprağına sahip çıkmasını, güvenlik güçlerine tam destek vermesini önerdi.
Pınarbaşı İlçesine bağlı Malak mahallesinde yaşayan baba Hayrettin ve anne Fatma Asalet Şen’e, Arda'nın şehadet haberi, yetkililer tarafından verildi.Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Acı haberi alan şehidin yakınları taziyeye geldi. Şehit Arda Şen’in Kurban Bayramı’ndan bir hafta önce nişanlandığı öğrenildi. Şehidin naaşının, yarın öğle vakti Kalemkırdı Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Malak mahallesinde defnedileceği belirtildi.