Kaski Genel Müdürü Özgür Özdemir'den Başkan Bekir Ayyıldırım'a ziyaret
6 Aralık 2019

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım´ı ziyaret etti.
Sarıoğlan ilçesi için 2019 yılında yapılan hizmetlerin ve 2020 yılı programının masaya yatırıldığı toplantıda, Kaski Genel müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Belediye Başkanımız Bekir Ayyıldırım’ı Sarıoğlan ilçesi içme suyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerinin durumu, mahallelerimizin alt yapı durumları hakkında bilgilendirdi. Başkan Ayyıldırım “İlçemizin ve mahallelerimizin acil su, kanalizasyon ve alt yapı arıtma tesisleri ihtiyacı olan mahallelerimizin biran evvel yatırım programına alınmasını ve sıkıntılarının giderilmesini talep ediyoruz. Yapılan hizmetler konusunda sizin şahsınızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç başkanıma, size ve ekibinize ilçemize yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Her şey insanımızın daha iyi hizmete kavuşması ve daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak, Bunu sağlaya bilmek için de bazı zorluklara da katlanmaya hazırız. Yeter ki hizmet gelsin, yapılsın. ”dedi.
Birlikte Sarıoğlan Kaymakamımız Ali İhsan Selimoğlu'nu makamda ziyaret ettiler.