Karaözü Mahallemize Yapılan Köprüde Meclis Üyeleri ile İnceleme
7 Ocak 2020

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım Karaözü Mahallemizde yapılan yeni köprüde Meclis Üyelerimizle inceleme yaptı. 153 metre 6 aralık ve 3 ayaktan oluşan köprünün üst tabliyeleride yerleştirildi. Yapımına devam edilen ve o bölgenin ulaşım sorununu çözecek olan köprüde adım adım sona yaklaşılıyor. Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım köprünün son durumu hakkında bilgi almak ve çalışmaları yerinde incelemek üzere meclis üyelerimizle birlikte köprüde inceleme gerçekleştirdiler. Köprünün biran evvel hizmete girmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi. Başkan Bekir Ayyıldırım sayın Valimiz Şehmus Günaydın beye ve sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ellerine emeklerine sağlık dedi.