DOĞALGAZ MÜJDE 2022 DE BİTECEK
22 Ekim 2021

Sarıoğlan Belediye Başkanımız Bekir Ayyıldırım Doğalgaz konusunda müjdeyi verdi. İlçe merkezi, Palas ve Çiftlik mahallelerinin 2022 yılında tamamlanacağını ve diğer mahallelerimizin kademeli olarak yapılacağını bildirdi. Başkan Bekir Ayyıldırım; “Bugün katıldığımız toplantıda SOCAR yetkilileri ile yapılacak doğalgaz yatırımı konusunda toplantı yaptık. İlçemizde yapılacak yatırım kapsamını genişletmek için İlk aşamada İlçe merkezimiz, Palas ve Çiftlik Mahallelerimizin doğalgazı 2022 yılında verilecek şekilde protokol imzaladık. İlçemize hayırlı olsun. Bizleri bu konuda her zaman destekleyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e, Kayseri milletvekillerimize , Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ve bu aşamada destekleyen SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Rövnag Abdullayev’e ve Kayserigaz’a teşekkür ediyorum.” dedi.