Çiftlik-Sofumahmut yoluda hazır
21 Ekim 2016

Kayseri'nin en dağınık yerleşim merkezine sahip Sarıoğlan ilçesindeki, yolların bakım, onarım, altyapı ve asfat çalışmalarına ağırlık veren belediye ekipleri, kış öncesi son düzenlemeleri yapıyor.
Çiftlik, Muratbeyli, Düzencik, Keklikoğlu ve Sofumahmut arasındaki yaklaşık 10 kilometrelik yolun hem çift şeritli hem de asfalt olması için çalışmalarda son aşamaya gelindi. Alt yapı çalışmaları, zemin sertleştirilmesi tamamlanan yolda asfalt öncesi son mıcır serilmesine geçildi. Bundan sonra yolun asfaltla kaplanması yapılacak.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, tüm mahalle ve yerleşim merkezlerindeki ana bulvar, cadde ve yolların asfalt olması, bakım ve onarımlarının yapılmasına önem verdiklerini tekrarladı. Başkan Yıldız "Bu işler kolay değil. Biz de zaten zor işlere talip olduk. Yol tamamlandığında herkesin dua edeceğini biliyoruz. Bu da bize yeter" dedi.