Başkan Yıldız, yeni eğitim-öğretim yılının açılışına katıldı
19 Eylül 2016

Sarıoğlan ilçesinde; 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılı açılış töreni Fatih İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.
Fatih İlköğretim Okulu’ndaki törene; Sarıoğlan ilçe Kaymakamı Hasan Doğan, Garnizon Komutanı Eyüp Budak, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilçe Emniyet Amiri Adnan Yılmaz, ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Tunç, bazı protokol üyeleri, davetliler, öğretmen, öğrenci ve velilerde katıldı. 2 Ekim 1989’da açılan okulda halen 100’e yakın öğrenci bulunuyor.
Kaymakam Hasan Doğan ve Başkan Ali Osman Yıldız, yeni öğretim yılı nedeniyle tüm sınıfları tek tek gezerek öğrencilere çikolata ve kitap hediye etti. Ardından, öğrenci, öğretmen ve velilere başarılar dileyerek okul girişinde toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu haber 2098 kez okundu.