Baki Ersoy Sarıoğlan'da
13 Ocak 2020

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy Belediye Başkanımız Bekir Ayyıldırımı makamında ziyaret etti. Muhtarlarımız, İlçe Stk temsilcilerimiz ve vatandaşlarımızın da katılımı ile ilçemizin talep ve istekleri bildirildi. Çözümler üretildi. Başkan Bekir Ayyıldırım"Göreve geldiğimizde araçlarımız çalışamaz durumda, mazot alamayacak ve çöplerimizi dahi toplamayacak durumda idik. İlçemizin kökleşmiş bir çok problemini çözmeye başladık. Allah'a şükür. Bundan sonra daha güzel işlere adım atmak için sizlerinde destekleriyle, ilçemize yapacağımız projelerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada daha büyük katkınızı bekliyoruz. İlçemizin Eğitim ve Öğretim, Sportif , ulaşım, altyapı, konut, tarım ve hayvancılıkta çok büyük eksikliklerimiz var. İlçemizin ipard desteklemelerinden faydalanması için yanı başımızda gemerek faydalanıyor. Tarım ve hayvancılıkla geçinen bir çok vatandaşımız sıkıntıda bunlara çözüm üretilmesi konusunda desteklerinizi bekliyoruz. "dedi.