2020 yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
7 Ocak 2020

Sarıoğlan Belediyesi Ocak ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan toplantı İstiklal marşı ve saygı duruşu eşliğinde başladı. Açılış konuşmasını yapan başkan Bekir Ayyıldırım "Yeni yılın Belediyemize, ilçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu yıl için ilkini gerçekleştirdiğimiz bu meclisimizin gündemine geçmeden. Tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyorum." dedi. Meclis Gündeminde bulunan 5 maddeyi görüşerek oy birliği ile kabul etti. Gündem maddelerinde sözleşmeli personellerin çalıştırılmaları ve ücretlerinin belirlenmesi, Muhasebe, gelir gider hesaplarının incelenmesi için Meclis üyeleri arasından denetim komisyonu kurulması, Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç alınmasına karar verildi.